Pages Menu
Categories Menu

Posted on 11 Sep, 2013

De Aardappeleters

De Aardappeleters

Het Jeugdpodium laat zich weer eens van een hele andere kant zien. Zij gaan theater combineren met film. Het toneelstuk ‘De aardappeleters’ speelt zich hoofdzakelijk af in het Vincent van Gogh museum. (wat nu weer zeer actueel is door een nieuw gevonden schilderij). Het publiek zit zeer dicht op de spelers zodat het lijkt of ze in het museum zijn. Alle scenes die buiten het museum spelen en dus normaal een decorverandering vragen worden dit keer gefilmd en boven het podium vertoond. Dit is zowel voor de spelers als de regisseuse een uitdaging. Erik Geursen gaat alles filmen en monteren zodat we precies de beelden krijgen die we willen. Het hele verhaal is eigenlijk een grote publiciteitstunt, maar niet van het museum….. ! Meer kunnen we niet verraden, maar wel dat deze jongelui fanatieke acteurs en actrices zijn en goed op elkaar ingespeeld zijn. Zij spelen op 12 april in de Kil te Hurwenen. Reserveren kan telefonisch, via de mail of ons reserveringsformulier