Pages Menu
Categories Menu
Over ons

Over ons

Geursen Producties, theater op maat, bestaat al meer dan 35 jaar en sinds 23 augustus 2013 officieel een stichting. Geursen Producties is opgericht door Saskia en Erik Geursen. Samen met Eric Aarts schrijven we musicals voor en zelfs door kinderen en voor mensen met een beperking.

Op dit moment runnen we vier toneelgroepen. Het hele jaar repeteren we wekelijks en werken we aan het decor en de kostuums. Aan het einde van een seizoen hebben we de uitvoering van de productie en krijgen de leerlingen altijd een certificaat die te gebruiken is bij audities. Veel van onze leerlingen doen ook mee met de grote landelijke audities en musicals, zoals Ciske de Rat, the Sound of Music of Kruimeltje. Wij geven ook lessen op scholen en voor particulieren met als doel een mooie en leuke eindproductie neer te zetten.

Wij kunnen u op vele manieren helpen bij het maken van theater, in welke vorm dan ook. Indien u een (bedrijfs)feestje, beurs of bruiloft wilt opleuken, hebben we typetjes te huur. Een overzicht hiervan staat op de website bij ons aanbod vermeld. We organiseren ook workshops met een door u gekozen onderwerp of kunnen we in overleg bezien wat geschikt is. Ook kunt u bij ons terecht voor teksten op aanvraag. Wij ontwerpen tevens decor of  decor-onderdelen. De kostuumverhuur kunnen wij ook verzorgen. Op dit moment hebben we 400+ kostuums in onze collectie die tegen een lichte vergoeding te huren zijn. De kostuums variëren van griezel tot prins en van bedelaar tot butler.

Saskia is een dramadocente (in bezit van diploma van de toneelschool) en regisseuse en kan u helpen om uw productie ten tonele te brengen. Sinds 2009 hebben ze nog iemand in dienst genomen Sabine van es zij is ballonnen vouwster . Schminkster en regie assistente. Erik is vakkundig in het verzorgen van het licht en geluid en decorbouw.

Ondanks dat de eindproductie hetgeen is waar we naartoe werken, is voor ons het allerbelangrijkst dat mensen plezier hebben in het spelen van toneelstukken of musicals. Ons motto is dan ook dat iedereen die wil spelen, ook kan spelen. Daarom hechten we er veel waarde aan onze diensten betaalbaar te houden voor iedereen.

We hopen u snel te zien bij Geursen Theaterproducties!

Voor vragen en inlichtingen kunt u ons bereiken via ons aanmeld- of contactformulier of te bellen op 06- 51 43 65 06