Pages Menu
Categories Menu

Posted on 7 Jan, 2014

‘Nacht van het cabaret’ met ludieke actie

‘Nacht van het cabaret’ met ludieke actie

Op 25 januari houden alle toneelgroepen van Stichting Geursenproducties weer hun jaarlijkse sponsornacht met als thema dit jaar ‘Cabaret’. Het is al de 12e keer dat de kinderen en jongelui een nacht opblijven om geld in te zamelen voor hun toneelgroepen. Ze hebben allemaal tijd gehad om met hun sponsorlijst geld op te halen maar natuurlijk hopen we op veel publiek, die iets in de daarvoor bestemde ton willen deponeren, want de entree is vrijblijvend. Conferences, sketches en liedjes worden door de jongelui en kinderen opgevoerd in de sfeer van cabaret. De liedjes worden massaal gezongen en hopelijk doet het publiek ook mee. 12 jaar geleden kwam Saskia Geursen op dit idee, eerst werd het bij Stichting Orion gedaan en nu in dorpshuis De Kil te Hurwenen. Het publiek is de hele nacht welkom de avond word om 21.00 uur officieel geopend. Het programma duurt ongeveer 2 uur daarna beginnen ze weer van voren af aan. Ook heeft Erik Geursen een ludieke actie verzonnen. Hij heeft een oproep gedaan, waarin hij mensen vraagt hem te sponsoren en als er genoeg is binnen gehaald laat hij ter plekke zijn hoofd kaal scheren. Iedereen die Erik kent weet dat hij altijd al lang haar heeft gehad, dus zal het wennen zijn. Op deze actie kan ook geld geboden worden, hij wil minimaal € 750.- binnen halen, dit word gebruikt om headsets voor de “All Round Theatergroep” te kunnen huren, deze groep speelt op 31 mei het muzikale humor stuk “lang en gelukkig” van het RO theater. Maar al het geld wat deze nacht binnen komt is voor alle 4 de groepen hun kostuums en decor. Iedereen is van harte welkom deze avond tussen middernacht en 1 uur word het scheren van Erik zijn hoofd ingepland. Wilt u de toneelgroepen sponsoren kan dat op bankrekening NL33 INGB 0006113918 ten name Stichting Geursenproducties onder vermelding van ‘sponsornacht’ of ‘kaal’. De kostuums voor de leer- en musicalgroep worden gebruikt voor de musical ‘een verloren dans’ op 17 en 18 mei. Het Jeugdpodium met ‘de aardappeleters’ op 12 april en ‘Toffe tante Tiny’ door De Uiltjes op 11 en 12 mei. Ook kunnen kinderen en jongelui zich opgeven voor het nieuwe seizoen. Voor meer vragen kijk op onze website www.geursenproducties.com of bel met Saskia 06 22639594 of Erik 06 51436506.