Pages Menu
Categories Menu

Posted on 14 Jan, 2015

Sponsornacht in teken van zintuigen

Sponsornacht in teken van zintuigen

 

Voor de 13e keer op rij organiseert Stichting Geursenproducties met hun 4 toneelgroepen de Theater sponsornacht met dit jaar als thema Zintuigen.

“De Nacht van de Zintuigen” wordt op 24 januari gehouden in Dorpshuis de Kil te Hurwenen, er wordt weer om 21.00 uur begonnen en dan is er een doorlopend programma tot aan 05.00 de volgende ochtend. De uitdaging voor de deelnemers is om theaterstukken te vinden die betrekking hebben op zintuigen, geen makkelijke opgave maar er zijn er al die wat hebben gevonden. Daarnaast worden er zoals altijd  10 liedjes te gehore gebracht die ook in meer of mindere mate met het onderwerp te maken hebben.

De opbrengsten worden net zoals de voorgaande jaren gebruikt voor kleding, decor etc zodat de voorstellingen er weer tip top uitzien.

De kinderen en jongeren hebben allemaal een sponsorlijst gekregen om bij hun directe omgeving te vragen of ze willen sponsoren, bezoekers kunnen een donatie doen op de avond/nacht zelf.

Stichting Geursenproducties heeft 4 toneelgroepen waarvan 2 in Hurwenen (de Uiltjes en Jeugdpodium) en 2 in Zaltbommel (Leer en Musicalgroep en All Round Theatergroep) de leden van de All Round Theatergroep en Jeugdpodium zullen de hele nacht aanwezig zijn en de kinderen van de Uiltjes en de Leer en Musicalgroep mogen blijven maar houden dit over het algemeen niet uit en gaan na de eerste ronde theater naar huis omdat ze in slaap vallen.

De Toneelgroepen zijn enthousiast bezig met hun Musicals en toneelstukken voor het komend seizoen en waar de kinderen zich weer vol storten op een musical is het voor de jongeren aanpoten met behoorlijk pittige toneelstukken. Zet de data vast in uw agenda want het is allemaal de moeite waard.

Op 18 April speelt Jeugdpodium “Pension Spits”, een toneelstuk over een heropvoedingshuis voor pubermeisjes.

Op 25 April Spelen de Uiltjes “de wonderbaarlijke machine van professor Knap”. Een kindermusical uit de oude doos.

Op 30 mei speelt de Leer en Musicalgroep “Toffe Tante Tiny”, een vrolijke en kunstzinnige kindermusical

Op 13 en 14 Juni Speelt de All Round Theatergroep “H4, Dekker, en de Opstand”, een toneelstuk over wat er gebeurd met leraren als ze gegijzeld worden door de leerlingen.