Pages Menu
Categories Menu

Posted on 14 Jan, 2015

H4, Dekker & de opstand

H4, Dekker & de opstand

 

 

Op 6 en 7 Juni speelt de All Round Theatergroep “H4, Dekker en de opstand” van Ton Davids

Dit leerzame blijspel speelt zich in het gehaal af in de lerarenkamer van scholengemeenschap Het Sassink. Meneer Dekker komt bij aanvang van de grote pauze binnen met de mededeling dat H4 onrustig is. Al snel blijkt er veel meer aan de hand te zijn. H4 heeft het heft en de macht in handen genomen en de leraren in gijzeling genomen. De leraren kunnen de lerarenkamer niet meer verlaten, wat doet dit met de leraren en waarom is er zo’n spanning voelbaar tussen Dekker en mevrouw Rijkeboer?

Dit stuk is een ware uitdaging voor de acteurs en actrices en voor regisseuse Saskia Geursen die na jaren van musicals met deze groep weer eens een echt toneelstuk kan neerzetten.

Aanvang:  6 juni om 20:00 en 7 juni om 14:30 in Dorpshuis de Kil te Hurwenen