Pages Menu
Categories Menu

Posted on 7 Oct, 2010

Stukken nieuwe seizoen bekend

Stukken nieuwe seizoen bekend

Het nieuwe toneel seizoen begint op 7 september. Alle nieuwe producties zijn uitgezocht! Het word een bijzonder seizoen, want Saskia heeft weer een jubileum. De toneelgroepen van de Orion zijn namelijk tijdens de voorstelling, 35 jaar geleden door Saskia opgericht. Ter ere hiervan gaat de all-roundtheatergroep met ondersteuning van de leer- en musicalgroep de rockmusical ‘Jezus Christ Superstar’ ten tonele brengen. Deze rockmusical is al eens eerder door deze groep met veel succes en plezier opgevoerd, daarom wilden we dit als jubileumstuk nogmaals doen.

De leer- en musical groep gaat ook nog zelf de planken op met de musical ´Help´. Deze musical speelt zich af in een ziekenhuis met leuke liedjes en een heuse operatie. InkOgnIto gaat het stuk “de jongste dag”op de planken zetten. Hierin worden jongelui door de ‘kleinzoon’ van god gewaarschuwd dat ze anders met de aarde om moeten gaan. De junior uyltjes spelen een door Saskia zelf geschreven musical, ‘Hendrikje zit er mee’ met de muziek van Eric Aarts. Het verhaal gaat over Hendrikje, die het idee heeft anders te zijn dan andere kinderen. Het stuk bevat humor, zang en een moraal die kinderen zeker aan zal spreken. De datum van alle stukken volgt zo spoedig mogelijk.

Bij alle groepen is weer ruimte voor nieuwe spelers, maar er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus wil je mee doe geef je snel op, telefonisch of via de website.