Pages Menu
Categories Menu

Posted on 20 Jan, 2011

Geslaagde Nacht

Geslaagde Nacht

Op 15 januari hielden de 2 toneelgroepen van de Orion weer hun jaarlijkse sponsornacht met als thema ‘lachen’. Het was een heel groot succes! Het is duidelijk dat ze veel fans hebben hier, die vinden dat theater moet blijven bestaan voor jongelui. Er werd namelijk een recordbedrag opgehaald van €1967.35 om kostuums en decor te kunnen kopen en maken. Het publiek was in aantal minder dan vorige jaren maar deed aan enthousiasme niet onder. Zo’n 40 kinderen speelden en zongen een programma van bijna 2 uur lang. Er werd begonnen met het meeste beroemde smartlap aller tijden ‘de glimlach van een kind’, maar ook Ramses Shaffy kwam voorbij en het lied ‘ik ben een podiumbeest’. Kleine Yente als Urbanus, Mirjam en Tessa als california-girls maar ook conferences van Gavier, Guzman. Hans Teeuwen en Briggitte Kaandorp. Midden in de nacht werd er zelf een scene van Jiskefet n gespeeld door de ouderen van de toneelgroep.

Yannick Aadriaanse, Coen van Sloten, Bas Boswinkel, Louelle Bruisse, Eline Leget en Stefan Ripmeester hebben een perfect stuk neergezet in passende kleding. Dit was wel na 01.30 uur, zodat het jongere publiek al weg was. Om 1.30 kwam ook een ex-wethouder bitterballen bakken voor de spelers. Hier is hij 7 jaar geleden mee begonnen en doet dit nog steeds, het is een echte traditie geworden. Er kwam zelfs iemand om 02.30 uit Den Bosch gefietst, die via de website had vernomen over deze nacht en al deze moeite had genomen om erbij te zijn! Kortom een droomnacht, die zeker weer vervolg zal hebben in het volgende jaar.

Foto’s van de Nacht zijn te bekijken via onze Flickr-pagina