Pages Menu
Categories Menu

Posted on 22 Aug, 2011

Nacht van de Herkenning

Nacht van de Herkenning

Op 21 januari 2012 is het dan zover! We houden een hele speciale ‘Nacht van’. Het wordt in 2012 de ‘ Nacht van de Herkenning’. We vieren dan dat Saskia Geursen de toneelgroepen 35 jaar geleden in het leven heeft geroepen. Er worden zoveel mogelijk liedjes en teksten uit stukken en musicals gedaan, die we in de afgelopen 35 jaar hebben gespeeld. doen, die we de afgelopen 35 jaar gespeeld hebben. Soms wordt het herkennen en soms ook leren kennen. Wij hebben er heel veel zin in, dus zet deze datum vast in je agenda! We beginnen weer om 21.00 uur en tot 05.00 uur de volgende dag, in de ochtend. Ook willen we een tentoonstelling maken met foto’s door de jaren heen, dus als iemand nog leuke foto’s heeft houden we ons aanbevolen!