Pages Menu
Categories Menu

Posted on 12 Dec, 2011

Nacht van de Herkenning promo

Nacht van de Herkenning promo

Al voor de negende keer houden wij op zaterdag 21 januari 2012 een sponsornacht om geld in te zamelen om onze kostuums en decor te betalen. Dit jaar hebben we als thema “De nacht van de herkenning“.Van 21.00 uur tot 5.00 uur in de ochtend brengen wij, de leerlingen van de 3 toneel- en musicalgroepen van Saskia en Erik Geursen, cabaret, liedjes en sketches met herinneringen aan 35 jaar toneel bij Saskia. Zolang geleden is het inmiddels al, dat Saskia onze toneel groepen heeft opgericht. Haar motto is wie wil spelen moet kunnen spelen en daarom betalen wij leerlingen maar heel weinig contributie. U kunt ons helpen door ons te sponsoren dat wij dit weer de hele nacht gaan doen. Helaas is er door de bezuinigingen niets meer voor ons over, maar wij willen graag door gaan met toneelspelen. Vandaar dat we een oproep doen aan u, zodat we nog vele jaren door kunnen gaan met onze activiteiten.

Natuurlijk kunt u een kwitantie krijgen als u, via een bedrijf, zou willen sponsoren, privégiften zijn welkom. Ons rekeningnummer is 5888123, gaarne onder vermelding van ‘Sponsornacht’.
U kunt storten of contact opnemen met Erik of Saskia op 06 51436506 en u bent van harte welkom op onze nacht van in de bovenzaal van de orion Nieuwstraat 6 te zaltbommel.
namens alle 60 toneel kinderen en jongeren alvast bedankt en tot 21 januari